Zondagochtend

Zondagochtend

Ontmoeten

Op zondagochtend ontmoeten wij elkaar in de PC Basisschool De Boomgaard in Dieren Noordoost. Vanaf kwart voor tien is er koffie. Om kwart over 10 beginnen we. De samenkomst duurt gemiddeld anderhalf uur. Daarna is er weer koffie, maar dan met koekjes.

Zang en gebed

God eren en prijzen door middel van muziek is een van onze pijlers en daarom starten wij daar elke samenkomst mee. Onder begeleiding van onze band zingen we eigentijdse liederen. We zingen in het Engels en in het Nederlands en we zingen ook kinderliedjes. Zo willen wij de kinderen wat van ‘muzikale aanbidding’ meegeven.

Tijdens en na de samenkomst is er ruimte voor gezamenlijk en persoonlijk gebed.

Kinderen

De kinderen van de basisschool gaan na het zingen naar een andere ruimte. Daar hebben ze een eigen programma. Ze horen een verhaal uit de bijbel en doen daarna iets creatiefs of actiefs. Zo krijgen zij op een laagdrempelige en boeiende manier iets mee van het woord en de boodschap van God.

Onderwijs

Na de aanbidding is er tijd voor onderwijs. Een spreker behandelt een bijbels onderwerp en vertaalt dit naar de actualiteit. We hebben een groep inspirerende gastsprekers en sprekers uit de gemeente die meerdere malen per jaar komen spreken bij ons. Een aantal keer per jaar vieren we met elkaar “het Heilig Avondmaal”.